5.07.2013 г., 11:32 ч.

Рефрен 

  Поезия » Друга
453 0 3

 

 

                                            РЕФРЕН          

 

                              Повредена е

                              тази плоча.

                              От години

                              все един рефрен.

                              Танго за двама -

                              свърши вече ...


                              Какво ли те държи

                              при мен?

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??