22.10.2008 г., 11:10 ч.

Река 

  Поезия
436 0 5

                                РЕКА

 

 

Полепнала с коси от мокър сняг,

реката плавно се извива.

Очите пият от замръзналия мрак.

Изгубват се в мъглата сива.

 

 

Снега топи се в грубите ми длани.

От студ реката в мен застива.

Целувана от брегове желани.

 

… Отива си, като жена красива.

 

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??