7.08.2011 г., 23:08 ч.

Реката 

  Поезия » Любовна
482 0 1

Вървя по безкрая на реката...

вървя и се надявам да те видя...

няма те обаче, празно е...

реката бурна, също нищо не намира...

 

Тази сила на водата...

кой я има... обясни ми...

любовта... или словата...

моля те, прости ми...

 

Липсваш ми ужасно... не ти ли стана ясно...

минават дни и нощи... а нищо не забравям още...

като сън е всичко...

като сън, в който те обичам!

© Катерина Котева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??