20.01.2007 г., 0:17 ч.

Реката на нашите чувства 

  Поезия
710 0 16

Със теб сме като две поляни горски,

трева зелена и безброй цветя,

щурчета скачат, птички пеят,

а слънцето ни милва с топлина.

 

Със теб сме като мравките в тревата

по пътя свой вървящи устремени.

Понесли зрънце щастие на рамената,

от обич чиста окрилени.

 

Със теб сме като горски две поляни,  

а помежду ни чувствата  като река

с вода кристално чиста носят се.

Цветята гледат с нашите очи засмяни, 

щурчета малки в песента ни още са.

 

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??