11.05.2004 г., 2:08 ч.

Реквием 

  Поезия
1224 0 0
Свят
забременял от
честолюбие и суета.
Кубинка мачкаща щурец.
В скърцане музиката
се превръща и подскачат
хлебарките в такт.
Кръц! Кръц! Кръц!
Дъждовен червей
ръкопляска,
не виждащ,
не чуващ,
но знаещ - трябва...
Кубинките композират
настъпвайки го,
реквием.


© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??