May 11, 2004, 2:08 AM

Реквием 

  Poetry
1231 0 0
Свят
забременял от
честолюбие и суета.
Кубинка мачкаща щурец.
В скърцане музиката
се превръща и подскачат
хлебарките в такт.
Кръц! Кръц! Кръц!
Дъждовен червей
ръкопляска,
не виждащ,
не чуващ,
но знаещ - трябва...
Кубинките композират
настъпвайки го,
реквием.


© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??