17.03.2007 г., 13:51 ч.

РЕВАНШ 

  Поезия
741 0 4

Ще гориш като факла в ръцете ми,
ще запаля всяка частица от теб,
после ще молиш ще искаш сърцето ми,
но ще взема каквото искам
и ще тръгна напред.
Ще протегнеш ръце, ще ми кажеш "обичам те",
ще помолиш "остани още ден",
ще те смачкам като ненужна хартия в ръцете си
и ще те захвърля, както ти някога - мен.
Дано разбереш тогава какво е
сърцето от болка в теб да кърви.
Не ми се сърди, това ти ми даде,
това ти връщам.
Боли те, нали?!

© ВЕН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??