17.11.2012 г., 14:47 ч.

Ревнивка 

  Поезия » Любовна
513 0 3

Научи ме как да те деля с други.

С тез, които искат да си с тях.

Гледам тихо и базмълвно всички,

но душата не търпи кат мен.

 

Искаш малки тайнички да имаш.

Сигурно това е мъжкото у теб.

Но дали аз мога да понасям

тези твой забежчици за час.

 

Изживях най-хубавите мигове с теб.

Ти искаше да съм щастлива.

А и знаеш как да го направиш.

Винаги доказваше ми го с любов.

 

Моля те, научи ме да не ме боли.

Да вярвам, без да се съмнявам.

Искам  си моята любов красива,

дала ми крилете да летя.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да вярвям, без да се съмнявам.
  • Минка, благодаря, че не ме отмина.
  • Моля те, научи ме да не ме боли.
    Да вярвам, без да се съмнявам.
    Искам си моята любов красива,
    дала ми крилете да летя.

    Много ми хареса!Поздравления!
Предложения
: ??:??