21.01.2008 г., 11:43 ч.

Ревност 

  Поезия
692 0 13

Зная, ревността

е сянката на любовта

и след нас тя винаги върви...

Някога настъпваме я смело,

друг път силно ни боли...

Гоня я,

но тя е част от мен.

Даже вместо мен

тя пише стихове.

Но не искам да съм

неин пленник.

Искам истински и силно

да обичам...

Чувам я

как смее ми се тя

и замеря ме

със снежни топки от съмнения...

Но аз вярвам силно

в любовта

и че ревността

ще надживея...

 

 

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??