5.04.2011 г., 22:29 ч.

Ревност 

  Поезия » Любовна
871 0 1

По-силно е от мене,
разяжда ме цяла отвътре.
Не мога да се справя
с тая сила, обзела ме.

Няма причина,
повод също,
но това не спира -
ревността прониква по-дълбоко.

Боли ме! Гори ме!
Не стихва пожара...
Боря се, мъча се,
пламъкът не угасва.

Мълча, отричам,
нямам сила да викам.
Ревнувам, обичам,
по-силно е от всичко във мене.

© Василена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много интересно си загатнала идеята си,което лично много ми харесва!
Предложения
: ??:??