21.12.2007 г., 16:34 ч.

Ревността и любовта... 

  Поезия » Любовна
1325 0 9

 

 

Ревността

е падащ

метеор.

Тя ще се изгуби във безкрая...

Любовта е звездното небе.

Любовта...

Тя вечно ще остане...

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??