Dec 21, 2007, 4:34 PM

Ревността и любовта... 

  Poetry » Love
1317 0 9

 

 

Ревността

е падащ

метеор.

Тя ще се изгуби във безкрая...

Любовта е звездното небе.

Любовта...

Тя вечно ще остане...

© Мартин Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??