27.05.2014 г., 19:15 ч.

Ревнувах те 

  Поезия » Любовна
462 0 2

                                                    

                                              Ревнувах  те

 

 

                            Ревнувах  те  от  полъха  на  вятъра.

                            Ревнувах  те  от  ласката  на  времето,

                            от  аромата  див  на  теменугите,

                            от  слънцето,  от  погледа  на  другите.

 

                            Ревнувах те  от  ревността  ми  луда.

                            Прогонвах те  със  всеки  миг  далече.

                            И  вместо  обич  -  ревността  простреля 

                            любовта  ни  в нашата  постеля.

 

                           Сега  си  тук.  Но  всичко  си  отиде...

                           И  ревност... И  любов... Безплодно  време.

                           Остана  само  старата  ни  стряха...

                           И  душите  в  болката  се  сляха.

© Стойна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??