20.01.2008 г., 15:29 ч.

Ревнувам те... 

  Поезия » Любовна
1290 0 23
 

Ревнувам те -

както вълната ревнува брега

и го тегли към себе си...

Ревнувам те -

както смелостта ревнува страха,

когато е по-силен от нея...

Ревнувам те -

тъй както слънцето дъжда,

когато изгрее дъга...

Ревнувам те -

тъй както небето земята,

когато пада звезда...

Ревнувам те...

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??