17.09.2018 г., 11:49 ч.

Риба 

  Поезия » Свободен стих
319 0 1

Мълча. 
Безсловесна съм.
Леко блесват понякога 
само перата ми. 
И в това отчаяние 
аз не плувам. 
Аз в него живея. 
Уча се на Любов
и Смирение. 
Може би вие също
се учите... 
Може би го умеете...
Но не виждате 
как превръщам крилете си
в семпла рибя опашка. 
И не би било тъжно –
щеше светло да бъде,
ако можех поне 
да ви заситя...

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??