1.05.2021 г., 16:40 ч.

Рицар от рими 

  Поезия
270 0 3

Аз говоря с поезия, братя,
и целувам с поезия също.
На душите ви искам да пратя
любовта от словесната къща.

Аз съм тътен в световното нищо
и съм малко момче във всемира.
Аз говоря понякога пищно
и в очите на някой се спирам.

Аз обичам, когато познати
ме наричат на галено Митко.
Вие всички сте моите братя
и сестрички в житейската битка!

Аз съм вашият рицар от рими
и сърцатата песен небесна.
Аз съм лято в суровата зима.
Ще ви браня от злото – словесно!  

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??