29.01.2010 г., 18:30 ч.

Рицарки ПОД кръгла маса :) 

  Поезия
494 0 5

В тези времена - толкоз трудни и жестоки, тежки,
пет красиви дами разрешават чужди грешки.
Те са мили и добрички, саможертвени, от класа,
проблемите обсъждат - рицарки на кръгла маса!

От мъдростта и силата им трябва всеки да се учи,
който ги послуша, в живота тежък ще сполучи!
А тази тяхна красота, майко, жива да не бях!
Получаваш сърцебиене, ще се видиш ти във грях!

Ала те на отговорност, справедливост възпитават.
Всяка сряда разговарят, съдят или защитават!
И няма тайни, нищо никога не се изпуска...
коментират всеки поглед, всеки навик или връзка.

Но си имат малка тайна, дето много им помага -
на кръглата им маса винце винаги се слага.
И тези пет красиви дами от висока класа...
превръщат се във рицарки ПОД кръгла маса!

 

 

P.S. Това е написано специално за мойте рицарки! Много ви обичам! Нямам търпение да дойде сряда :) Моля, носете поне 2 литра вино, защото имам да ви разказвам нови пикантерии!! Цяла нощ няма мърдане!!!

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И с 2 литра, и с 3... ние сме много отговорни рицарки!

  • Страхотно е, Ина!
    Искрени поздравления за написаното!
    Развесели ме!
  • Ясно е, че разказването на пикантерийки няма да мине с лимонаТа, а с поне 2л винце!
    След това тази ваша "тайна" да не стане "обществена" такава?
  • Рядко нещо ме зарежда с толкова енергия...Много е сладко и чаровно...Ех тези рицарки 6
  • Какво да се прави... все някой трябва да върши мръсната работа хахаха
Предложения
: ??:??