9.08.2011 г., 12:22 ч.

Рилска приказка 

  Поезия » Пейзажна
435 0 0

Мястото е приказно, сякаш излязло от детските ни години. Всяка следваща  крачка те опиянява все повече.
Кара те да забравиш и да се оставиш тази приказка да те завладее изцяло.
 Да ù се насладиш и отдавайки ù се, изпадаш в опиянение.
Обвива те в бялата си перелина и те понася - отнася те в света на красотата и вълшебството.
Oмайва те и ти разказва красивата си приказка.
Дава ти част от нея, да отнесеш със себе си като скъп спомен и покана за следващо посещение и следваща приказка.....

© Анелия Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??