7.02.2010 г., 12:03 ч.

Римички 

  Поезия » Философска
2023 0 1

Римички омесени,

мърляви, невчесани,

вий сте рожба нежна

на глава отнесена.

В мислите танцувате.

С буквите флиртувате.

После със хартията

страстно се целувате.
И ми радвате сърцето!

И ми пълните душата!
Лесен път сте горе към небето!

 

© Милен Личков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми ,как танцуват, как се целуват ,не мисля че отиват към небето ,а към душата и сърцето!!!Поздрав!!!
Предложения
: ??:??