13.06.2021 г., 13:16 ч.

Римуван акро-портрет по молба на мой колега 

  Поезия » Акростихове
514 0 2

Гласът ти — га̀лещоглъбѝнен,
А погледът ти — заревѝст!
Любов крепѝ те в свят пустинен
И те дарява с порив чист!
На своето сърце се доверяваш,
А — значи — в него и света вселяваш! — 

 

.................................................................

 

И себе си сърцато отстояваш!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??