5.09.2008 г., 8:30 ч.

Рисунка на вечността 

  Поезия » Философска
492 0 13
Тайнствено пространствена...
В Рая търсена материя...
В сняг стопявана негазена...
В поглед тъжно безвъзвратен...
В багра разноцветна на душата...
Идолопоклонно шества, шества...
Истинска, пълнокръвна, земна...
Не превратно да господства,
в търсено и уловено чувство,
в ключ намерен, неизмислен,
вечно търсена безумно...
Нежно в натюрморт застинала...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??