Sep 5, 2008, 8:30 AM

Рисунка на вечността 

  Poetry » Phylosophy
493 0 13
Тайнствено пространствена...
В Рая търсена материя...
В сняг стопявана негазена...
В поглед тъжно безвъзвратен...
В багра разноцветна на душата...
Идолопоклонно шества, шества...
Истинска, пълнокръвна, земна...
Не превратно да господства,
в търсено и уловено чувство,
в ключ намерен, неизмислен,
вечно търсена безумно...
Нежно в натюрморт застинала...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??