19.08.2008 г., 7:37 ч.

Роб 

  Поезия » Любовна
680 0 2
Свети там на небето звездичка,
както и до мен сега ти осветяваш
сърцето ми със светлина,
толкоз топла и нежна е тя...

Както и твоите устни,
когато се допрат до моите...
и лудо сърцето ми бие,
гонещо твоето сега в нощта!

Толкова е красива нашата любов,
че думи не ми остават, само погледа
още верен на теб, гледа те...
чака твоята заповед...

Аз станах роб на твоята красота,
влача след теб окови, докато сме заедно
няма кой да ме освободи...
Аз винаги ще бъда до теб твой верен роб.

© Теодор Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??