17.12.2018 г., 9:23 ч.

Родена от тихата влага в очите ти! 

  Поезия » Любовна
331 1 2

Дали от тихата влага в очите ти

в студената петъчна нощ

в този дъжд нежен се влюбих?

 

Ще те чакам притихнал в мечтите ти -

Свят толкоз добър... толкова лош!

Вселена, в която така се изгубих...

 

Постеля мека нека да бъда за тебе,

за твоите сънища пристан желан.

Тук го няма на бурите морски гнева!

 

За любовта е единствено само потребен

малък мостик - дъска

между търсещи бедни сърца.

 

Ако тръгнеш към мен -

усмихната, влюбена, тиха...

ще се срещнем на тънката нейна среда...

 

Първата крачка вече написах я в стиха!

Любовта е Копнеж, Мечта, Съкровеност...

И споделена със нежност Съдба.

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??