28.02.2015 г., 9:13 ч.

Родина 

  Поезия
290 0 0

България,

аз обичам те без край,

твойта красота е рай,

гордея се да казвам,

че българско съм аз дете,

обичам българските ветрове,

и ми е най-добре,

да плувам в бистрото синьо море.

© Павел Стоичков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??