Feb 28, 2015, 9:13 AM

Родина 

  Poetry
293 0 0

България,

аз обичам те без край,

твойта красота е рай,

гордея се да казвам,

че българско съм аз дете,

обичам българските ветрове,

и ми е най-добре,

да плувам в бистрото синьо море.

© Павел Стоичков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??