18.04.2017 г., 12:12 ч.

Рожден ден 

  Поезия » Гражданска
525 2 2

Да си истински
това не се променя.
Така се раждаш
и остава до живот.
Човек с човек се заменя
но всички искаме любов.

 

За топлите думи,благодаря
че уважихте рождения ми ден.
Обещавам ви, напред ще вървя
и няма да има по-щастлив от мен.

Благодаря!


Явор Перфанов
17.04.2017
Г.Оряховица
:)

(Телефонът ми щеше да гръмне днес и ме просълзихте,уж съм груб строител)
;)

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Честит рожден ден и от мен на патерички! Жив и здрав бъди, и пиши!
  • Ч.Р.Д на патерица, да си жив и здрав и много усмивки и вдъхновение.
Предложения
: ??:??