31.05.2017 г., 11:15 ч.

Рожден ден 

  Поезия » Любовна
486 1 2

 

РОЖДЕН ДЕН

Чаках те да дойдеш! Не дойде.
А толкова копнеех да те видя
за час, за два! Или за миг поне!
Да те целуна, и да си отидеш!

Но ти не пожела. Дори сега,
когато тука вече няма никой
и стаята е пълна с тишина,
аз чувам как сърцето ми те вика.

То търси твоя поглед,твоя глас,
лицето ти, ръцете ти да зърне.
Добри ръце, които в този час
така желая мен да ме прегърнат!


 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??