18.11.2020 г., 9:57 ч.

Рожденичка 

  Поезия
368 0 0

 

                           На жена ми 

 

Преди да сложим Коледни украси.
Преди да кажем, Бог, че се роди.
Аз ще празнувам вече във дома си,
Усещам, че щастлива си и ти. 

 

Рожденият ти ден ще е вълшебен.
Човек, веднъж в годината расте.
Не помня как празнувахме последно,
но днес ще си със своите мъже. 

 

Нека ти завижда тишината
на веселбата почваща в дома.
Човек между годините се мята,
а ти уверена със нас си - на върха. 

 

Сякаш се протяга добротата
в прегръдка с подарените цветя.
Сезонът Есен, го наричат златен.
Рожден сезон на моята жена. 

 

Прекрасен син по стъпките ни тича.
Той също е с усмихнати очи.
На двама ни, по мъничко прилича.
Бъди щастлива. Здрава, ни бъди!!! 

 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??