3.01.2008 г., 11:35 ч.

Рожденият ми ден...  

  Поезия » Друга
1125 0 16

Рожденият ми ден си тръгна тихо,

а аз пораснах… пак във детство.

Зениците ми в синьото се свиха…

До кога ще вярвам във вълшебства?

На колко още трябваше да стана?

Отново облаци редя с ръцете си…

завивам слънцето, измивам рани,

сълзите в мен са снимка на морето…

Единствен ти придаваш ми нормалност -

летяща… научи ме да пристъпвам!

Аз после ще докосна твоите длани…

И по детски

           ще бъдем безсмъртни!

***

Води ме!

© Мойра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??