9.05.2009 г., 17:23 ч.

Романтично 

  Поезия » Любовна
733 0 18

Има нещо неизбежно символично...

Огън и вода, и белег от жарава...

Има стъпки неизменно запечатали

вечерния залез или изгрев гален...

До прибоя тихо са полегнали,

синьо и кристално утро хванали..

Всеки, всеки - тях обича...

А те всичко, всичко - романтично...

Може да ги разпознаеш -

дъх на морска пяна и русалки...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??