Романтично лято
Сгушена в дърветата прошарени,
аз мисля за отминалото лято
и във очите ми разпалени
блестят сълзи от злато...
Спомням си лазурното море
и дългите следобедни разходки,
и тичащото босичко дете
по брега, край шарените лодки...
Звънецът пак в ушите ми кънти.
От лятото не съм го чувала.
Прегръщаме се уморени аз и ти...
Дали не съм сънувала!?
© Единствена Всички права запазени