5.06.2008 г., 11:48 ч.

Романтика 

  Поезия
721 0 1

Потъвам

бавно

във

сълзи

от

тревога

Аз не мога да споря с твоето болно сърце

Ти

виждаш

всичко

през

очите

на

своя

и изстрадал от боя пленник в тебе сломен

 

А

помниш

ли

когато

двамата

с

тебе

падахме на колене светлина бе във нас

И

всичко

грозно

що

на

пътя

излезе

Пречка

за

теб

и

мене

Ний разбивахме в страст...

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??