Аз съм Rони от Балчик
и голям съм чикчирик
тъй че в малкото градче
никой път не ми сече
всички врати са за мен отворени
щото имам благороднически корени
всички ме познават
мирно почит ми отдават
и без никакво си колебание
дават ми поредно звание
и не трябва аз да се явявам
някакви си документи да подавам
просто изпита е взет
и китапа е наред
Лично носят ми го на ръка
идвайки дори във къщи със кола
а понякога със колело
носят ми поредното писмо
с поздрави от кмета прецедател
купен със пари мой обожател
А когато нещо ми потрябва
вадя остра брадва
и звъня по телефона
без да слизам аз от трона
и веднага всичко се урежда
съпротива без надежда
дават ми за всичко документ
без да съм поел ангажимент
права, пари , обяд
всичко кво желаем в този свят
на трапезата обилна
също в мрежата мобилна
и мадами с минижупи
са при този, който може да си купи
ако няма, пада ми пердето
как тъка ми е отнето
правото да бъда първи тук
всекий други е боклук
става само за служител
и на мазни комплименти кат дарител
иначе го чака наказание
бой с тояга и страдание
нека се научи
аз съм цар
а той е кучe!
© Клажер от Килиджевци Всички права запазени