23.11.2018 г., 9:14 ч.

Рошко 

  Поезия » Хумористична, За деца
446 0 0

Рошко, бабиното куче,

на магаре все се прави.

По леглото пак се суче,

че е куче май забрави.

 

На шосето се въргаля

със крачета към небето.

От въртене чак премáля,

смешно мята си дупéто.

 

Баба често му се кара

и от портичката свѝри.

Той със лай ѝ отговаря

и коремчето си вѝри.

 

Ти си куче! Засрами се!

Май объркал си нещата.

Укроти се! Вразуми се!

Чудят ти се и децата.

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??