6.05.2011 г., 23:34 ч.

Розите на Любовта ми 

  Поезия » Любовна
753 0 4

Розите  на  Любовта  ми


 На този ден, дори и да ме няма,
най- хубави цветя ще ти даря,
събрали мъжката любов голяма
във  нежните си дъхави листа
...

И пак със теб ще бъдем двама,
под ярката ни Северна звезда,
в сияния от разноцветна гама
ще се докоснат нашите сърца.

 За теб най-нежните цветя ще са.
За силната любов раздяла няма,
обвързани сме с вечната карма
 и тук, и там, тогава и сега...


06.05.2011г.


----------------------------------------------

Поводът да напиша този стих е странен. Тези дни по севера честват Ден на любимата и майката. По традиция подаряват само рози. Та аз получих по Интерфлора голяма саксия с бял храст от рози, поръчан и платен още миналата година  от  един мой приятел, който вече го няма... Може би е искал да каже за голямата си чиста любов към мен с думите от стиха  ми с този жест...

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??