18.07.2013 г., 17:48 ч.

Русалка 

  Поезия » За деца
483 0 10


                                                Русалка

 

                                                Mежду земята и морето -

                                                мъничка русалка.

                                                Днес убоде си кутрето

                                                в раковина жалка.

 

                                                Тихо, тихичко заплака -

                                                рукна топъл дъжд.

                                                После ярката луна

                                                 грейна изведнъж.

 

                                                Засия момичето

                                                и коси разплете…

 

                                                Днес я търсят

                                                по брега

                                                тъжни ветровете... 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??