28.07.2008 г., 11:22 ч.

Ръцете ми са корени... 

  Поезия » Любовна
1609 0 50
 

Ръцете ми са корени...

 

 

Крилете ми

превърна в корени.

Пристегна чувствата

със здрави мисли.

Мечтите,

ветрено отронени,

заключих в думи,

още ненаписани.

Послушна бях.

В съня си -

непокорна.

Рисувах си

усмивки от сълзи.

Преструвах се

на силна.

Исках да съм

горда.

Забивах нокти

в дланите.

Тъгата

да мълчи.

И днес

съм същата.

До истинност

ранима.

С ограбено

сред писъци небе.

Треперят пръстите.

В душата ми е зима.

На юг

не мога да политна.

 

Ръцете корени са,

не - криле.

   

03.05.2008 г.

 

                                 клип, Ръцете ми са корени...

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??