31.03.2010 г., 22:38 ч.

Ръката на утрото 

  Поезия » Философска
518 0 0

РЪКАТА НА УТРОТО

 

когато  отвътре  съмне

утрото  нагъва  мрака

в  кутията  на  Менделсон

и  завърта  ръчката

пръстите  му  бавно  се  разтварят бели

-  тебешир

-  невинен  чаршаф

-  първи  сняг

-  изцъклена  луна

в  краката  на  окрадена  вълчица

-  Млечен  път

по  който  си  тръгваш

© Диана Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??