20.10.2009 г., 10:56 ч.

Ръката ти 

  Поезия » Любовна
1139 0 6

Ръката ти

 

Аз не знаех, че има магия.

Подчиних се на шестото чувство.

То ми каза: „Побързай, хвани я!

Ще умре в ежедневната пустош!”.

 

Като в транс аз протегнах десница,

свойта ти ми подаде в премала.

 

… Сякаш в моята длан бяла птица

своя истински дом бе узнала.

 

Живодар Душков

 

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??