9.07.2017 г., 23:48 ч.

Ръкопляско 

  Поезия » За деца
967 5 43

Внукът ни е мъж голям!

Плаши мечките в гората...

И си ръкопляска сам;

и усмивка грее му в устата!

 

Внукът ни препуска с кон!

През бърда и в равнината...

Изгревният летен хоризонт

с огнена дъга премята!

 

И така е от ден та до нощ –

а още няма и година...

Любовта е светлинна мощ

и надежда за мнозина!

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??