13.06.2006 г., 1:06 ч.

с... 

  Поезия
751 0 1

С.....

 

С ръце на художник и поглед на мечтател,

с очи на хищник и форми на велик ваятел!

 

С душата на невинното дете,                                                                                                            
 
с прикрито и ранимо сърце...

 

Със силата на проникващи през облаци лъчи,

С тайнствеността на вятъра, който в клоните шепти...

 

Със свободата на океанска косатка

Със сърдечна и силна хватка!

 

С коси весело и симпатично разпиляни

С  устни от мед съвършено изтъкани!

 

С нежна кожа на малка принцеса

С усмивка на безбожно красива стюардеса!

 

Със свенливостта на градинска фрезия

с далечността ти от засукана поезия!

 

С възхищение от формата на нещата

С деликатността на утрото в росата!

 

И.....с още доста неща,

но смятам тук да спра!

 

                                                                     13.06.2006г.

 

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??