7.03.2009 г., 8:58 ч.

С аромат на кафе 

  Поезия » Любовна
654 0 7


"А ти че ме отхвърли
като любов, отхвърли ме."
(от писмо)


Престани да се оплакваш
и измъчваш!
Небосводът ти е станал
черен и пустинен -
лирата му - месец
от бури и мълнии
стене.
Звездите му са се превърнали
в сълзи-потоци.
В него даже светлинка не проблясва!
Казваш, че постоянно съм
в мислите ти?
Ако спреш да раздаваш ключове...
и литнеш към мен,
все някой ден
ще влезеш в дома ми.
Казваш, че и в съня си
ме обичаш?
Това не е ли моментът,
в който трябва
да ме прегърнеш?
Пак от щастие взривяваш!
Слънце, направи ми кафе!

(По-сръчен си, отколкото
предполагах!)

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??