29.08.2015 г., 19:10 ч.

С белег върху челото - жена 

  Поезия » Гражданска
654 0 0

Читателю, с изтънчения вкус,

ела в света на моите сонети!

Танцувам в тях житейския си блус

с една звезда, която вечно свети.

 

Във извора на старите поети

доливам и от своите мечти,

та вечно красотата да звучи

от римите на чувствата възпети.

 

Стани свидетел на една душа,

която е ранена и ранява,

която пада и отново става

със белег върху челото – жена.

 

Изправена във целия си ръст

кова сонети върху своя кръст.

 

 

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??