1.08.2007 г., 22:15 ч.

С болка ли се храниш? 

  Поезия
602 0 2
Изтръгната от чужда болка,
преродена в грях,
аз молех се за друг живот...
Видя ме как се гърчих,
с пропити длани кръв -
те молих да останеш...
Това желаеше, нали?
Свел си поглед морен,
заровен си в мисли мрачни,
градящ поредния си план
на парченца да разбиеш...
и остатъка от мен...
А в моя ден.
В него вече няма светлина -
аз моля се за мъничък неон..
А ти... това желаеше, нали?
С чужда болка да се храниш...
брилянтен в това си, знам...
да гледаш с поглед алчен...
Кое сърце наред е да разбиеш?!

© Симона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Симонче, мила, малко е безформено... И темата е толкова позната... Но поне е от душа.
  • Идеята ми допада,но написването/описанието/ми се губи.Вярвам че си го написала с много чувства....но какво разбирам и аз : )
Предложения
: ??:??