6.11.2009 г., 12:14 ч.  

С българска заплата 

  Поезия » Хумористична
587 0 8

Строят магазини,

красиви, подредени.

В европейски стил

със стоки заредени.

 

Заплата не взела,

влизам в магазина.

Като дете се радвам

на гледката красива.

 

Сто грама шунка,

сто за кашкавал,

малко и маслинки,

разходът не е голям.

 

Така си пазарувам

с българска заплата.

По мъничко вземам

заради цената.

 

С малката торбичка

връщам се щастлива.

Че в европейски магазин

днес и аз съм била.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??