18.06.2011 г., 0:29 ч.

С чайките 

  Поезия » Любовна
684 0 5

 

С чайките


Душата е с чайките по здрач,

миг преди да спре да те обича,

изпратена на дългия си път,

подкрепяна от вятър и безкрая.

 

Последният крясък ще разказва

как превърна сладката вода в солена,

хоризонта ми, преди да е удавен,

как сглоби между небето и копнежа.

Слънцето започва да се плиска,

сълзите тук се смесват със пейзажа,

щаслива съм от крехкост - лека.

Много чайки обичали са тишината.

 16 юни 2011

 


 пп: http://www.youtube.com/watch?v=6mFgkUuh3Hs

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??