28.07.2009 г., 14:09 ч.

С чуждо дете в ръцете 

  Поезия » Хумористична
679 0 4

Ще искаш две прелестни, млади женички,

а аз - съдбоносна разплата,

ще искаш крила - да политнеш високо,

към оная "бълха" - слабоумна, жестока...

 

Ще искаш нощес да те гали засмяна,

а тя ще си пудри нослето,

после в искрено - бяла премяна,

друг някой ще и гушка крачето...

 

Ще искаш кафето да не бъде студено,

а тя - посребрени сандалки,

ще искаш момчето да прилича на тебе,

ала е взело лика на съседа...

 

Ще искаш да ти простя за последно,

а тя ще ти вземе колата,

сега си неук и незрял, без стотинка в джоба -
с чуждо дете в ръцете...

 

 

 

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??