13.08.2008 г., 21:23 ч.

С цвят на пепел от рози 

  Поезия » Любовна
1358 0 10
 

С цвят на пепел от рози...

 

Където увяхват розите диви...

Към стъпките на сърната...

Когато се превръщат в перли сълзи на самодиви...

Изгрява само луната...

 

Да моли за нежност - полъх на люляк ароматен...

А лъчите лунни трептят...

Падат звезди с блясъка си златен...

Дано от небето останала обич нейде съзрат...

 

Но се лутат в безкрая... С цвят на пепел от рози...

Прелитат по залезно всеки ден нов...

Само откъснати розови листчета за залози...

Че дар били са някога от любов...

 

Ех... Вечна е любовната жажда...

На душата влюбена само тя се услажда...

 

 

© Андреа Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??