29.10.2011 г., 18:23 ч.

С душа да прегърнеш 

  Поезия » Любовна
1055 0 21

Със душа да прегърнеш човека,

не с ръка и не с ласкави думи.

Не му казвай “това е навеки” -

нека сам твойте мисли да чуе.

Нека всяка частица от тебе

му говори, че ти го обичаш,

че готов си да носиш и бреме

и трънливи пътеки да чистиш.

И във делнични вечери тихи

взора негов с очи да прегърнеш,

после пламъци топли и диви

този поглед в телата разгърне…

С аромата на ласкаво лято

бурен вихър от дни да препуска

и да чувстваш сърцето си слято

чак до края, додето напуснеш.

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??